top of page

Trygg tandreglering. 

Hos oss på Tandreglering Avenyn behandlas du av specialister på tandreglering. Vi arbetar med hög kvalitet och den senaste tekniken. Det är viktigt för oss att ligga i framkant samtidigt som vi vill erbjuda säkra metoder som ger bra och långsiktigt resultat. Vi jobbar i huvudsak med tre typer av tandställningar – den traditionella fastsittande rälsen som både finns i metall och med vita fästen för ett mer diskret utseende, samt med Invisalign med genomskinliga skenor som är ett ännu mer osynligt alternativ.

Våra tandställningar

tandreglering_metall_1920.jpg
tandreglering_vita_1920.jpg
invisalign_1920_b.jpg

Traditionell räls med metallfästen

Rälsen är den vanligaste tandställningsformen med små metallfästen (brackets) som sitter på utsidan av tandraden. Brackets fästs på varje tand och kopplas samman med hjälp av metalltråd. 

Traditionell räls med vita fästen

En aningen mer diskret variant av den traditionella tandställningen. Med vita keramiska fästen syns den inte lika tydligt men ger ett lika gott resultat. 

Invisalign - osynlig tandställning

Den mest diskreta tandställningsformen. Med Invisalign flyttas tänderna med hjälp av ett antal avtagbara osynliga individuellt anpassade skenor. 

Så går en behandling till

1

KONSULTATION

Vid vårt första möte går vi igenom dina behov, förutsättningar och önskemål. Tillsammans sätter vi en behandlingsplan och kostnadsförslag anpassat för dig.

2

BEHANDLINGSSTART
Vi tar bilder och avtryck för studiomodeller samt ombesörjer röntgenbilder. Därefter bondas tandställningen på (sätts in). Nu har behandlingen startat.

3

KONTROLLBESÖK

Din tandställning och process kontrolleras med med ca 6-8 veckors intervaller. ​Vid kontrollerna justeras och kontrolleras tandställningen.

4

AVBONDNING
När du och vi är nöjda med resultatet avlägsnas tandställningen. Du får en genomskinlig vakumpressad skena som du ska använda så att resultatet blir bestående.

Priser

För oss på Tandreglering Avenyn är det viktigt att du blir nöjd och att vi tillsammans väljer rätt behandling för dig.

Konsultationsbesök (inkl utredningskostnad)

1500 kr

Tandreglering - en käke med metallfästen

Fr. 27000 kr

Tandreglering - 2 käkar med metallfästen 

Fr. 40000 kr

Tandreglering - vita keramiska fästen

+ 3000 kr

Invisalign

Individuell offert

Ny retainer 

3500 kr

Ny essix skena

2800 kr

Är du i behov av tandställning?

Vi börjar alltid med en konsultation. Då kan vi hjälpa dig på bästa sätt. Hos oss får du alltid ett professionellt, tryggt och personligt bemötande. Hör av dig till oss idag.

bottom of page