top of page
webbgrafik_TA_02.jpg

Expertis och erfarenhet mitt i centrum.

Tandreglering Avenyn är en specialistklinik som sedan 2016 har hjälpt patienter till en godare munhälsa, funktionellt bett och snyggare leende. På kliniken på Kungsportsavenyn får du professionell hjälp med tandreglering av erfaren personal.

 

Vår specialisttandläkare (ortodontist) Midia Najar Chalien och hennes team av kunniga ortodontiassistenter erbjuder behandling med moderna metoder av hög kvalitet. Ett personligt bemötande och att du känner dig trygg med din behandling är viktigt för oss. 

Det här är vi
midia_ortodontist.jpg

Midia Najar Chalien

Övertandläkare / Ortodontist / VD

Midia blev klar med sin tandläkarutbildning vid Karolinska Institutet i Stockholm 2002. Hon påbörjade sin specialisttjänst inom ortodonti på Odontologen 2006 och har varit ortodontist(specialist i tandreglering) sedan dess. Hon är även övertandläkare på Odontologen och doktorand på Sahlgrenska akademin vid Göteborgs Universitet. Tack vare att Midia är verksam inom forskning håller hon sig ständigt uppdaterad inom ämnet och erbjuder därför alltid den senaste evidensbaserade tekniken inom ortodonti (tandreglering).  

webbgrafik_TA_01.jpg

Eva-Lott Bengtsson

Ortodontiassistent

"Lotta" har arbetat som tandsköterska i 15 år och utbildade sig därefter till ortdontiassistent, vilket har gett Lotta en specialist kompetens inom tandreglering. Efter 21 års arbetserfarenhet som ortodontiassistent besitter Lotta en gedigen kunskap och färdighet. 

webbgrafik_TA_01.jpg

Mia Friedl

Ortodontiassistent

Mia utbildade sig till tandsköterska 1999 och vidareutbildade  sig 2009 till ortodontiassistent. Sedan dess har Mia berikat teamet med sin positiva energi och gedigna kompetens.

Kliniken

tandregleringavenyn_klinken_01.jpg
Tandläkarkontor

Trygg tandvård

Vi är medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund, Svenska Ortodontiföreningen och Göteborgs Tandläkarsällskap. Kliniken är ansluten till försäkringskassan.

bottom of page